Home / Bedrijfsnieuws / Interfloor Tapijt en Vinyl Zwartsluis en Present Steenwijkerland gaan samenwerken

Interfloor Tapijt en Vinyl Zwartsluis en Present Steenwijkerland gaan samenwerken

Op dinsdag 1 mei 2018 hebben Lens Nekeman (Algemeen directeur van Interfloor Tapijt en Vinyl) en Hans Meijer (penningmeester van Stichting Present Steenwijkerland) hun handtekening gezet onder een samenwerkingsconvenant.
Hans Meijer: ’Voor Present is de samenwerking met Interfloor een welkome aanvulling op de mogelijkheden voor Present in projecten een betere invulling te kunnen geven. Veelvuldig is er behoefte aan vloerbekleding bij projecten. Met de materiele ondersteuning in tapijt en vinyl kan dat nu worden ingevuld.’
Interfloor Tapijt en Vinyl
Lens Nekeman: ‘Interfloor draagt Present een warm hart toe en wil via de samenwerking met Present mede invulling geven aan haar Maatschappelijk Betrokken Ondernemerschap. Mogelijk kan deze samenwerking met Present Steenwijkerland leiden tot uitbreiding van Present ook naar de gemeente Zwartewaterland.’

Stichting Present Steenwijkerland
Present wil een brug slaan tussen mensen die willen geven en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Vanuit het aanbod van de groepen vrijwilligers die zich aanmelden heeft Present de mogelijkheid projecten te organiseren voor en met doelgroepen die vanuit professionele hulpverleners worden aangedragen. De vrijwilligers worden groepsgewijs, in principe eenmalig, ingezet voor diverse projecten rondom en in woningen en voor sociale activiteiten.
Bijdrage Interfloor Tapijt en Vinyl
Naast de al vermelde materiele bijdrage ondersteunt Interfloor de Stichting Present Steenwijkerland ook financieel.

(Op de foto rechts Lens Nekeman en links Hans Meijer)

Bekijk ook

Vaartocht bij volle maan

Varen terwijl de zon ondergaat en de maan opkomt en genieten van de rust in …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X