Home / Cultuur / Presentatieavond van het 50e Bloemencorso in Sint Jansklooster

Presentatieavond van het 50e Bloemencorso in Sint Jansklooster

Zo’n 500 belangstellenden kwamen vanavond naar de feesttent voor de presentatieavond van het 50e Bloemencorso in Sint Jansklooster. De maquetteprijs ging dit jaar naar de After Nero’s met ‘Typisch’. Verder doet er dit jaar een 13e corsowagen mee van de bouwers van 50 jaar geleden van de familie harm

Foto’s: Wim Echten

Bekijk ook

Vuur en Soep met G1000 Werkplaats Bewustwording

Vuur en Soep  met G1000 Werkplaats Bewustwording De Permacultuur Tuin in Vollenhove was voor de mensen die vanaf november 2017 hebben gewerkt aan de werkplaats Bewustwording een mooie locatie om het project af te ronden. Althans in de voorbereidende fase. De organisatie G1000 heeft dit traject in gang gezet om burgers meer inspraak te geven hoe Steenwijkerland Energieneutraal  kan worden. Daaruit zijn verschillende werkplaatsen ontstaan die aan diverse onderwerpen hebben gewerkt. Het is nu aan de Gemeente Steenwijkerland om gehoor te geven aan de ingediende voorstellen en o.a. bewustwording meer aandacht te geven. Robbert Vlagsma en Marja Geerdink hebben op 6 juni tijdens de Politieke Markt in het Gemeen

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X