Home / Jongeren / Fancy Fair Kuinre

Fancy Fair Kuinre

Stichting jeugdhonk Kuinre organiseert op Zaterdag 12 Mei haar jaarlijkse Fancy Fair. De Fancy Fair is bij het nieuwe jeugdhonk en word gehouden vanaf 11 uur tot 3 uur. Zoals ieder jaar zijn er mooie rozen en verse aardbeien, diverse hangplanten. Voor de inwendige mens zijn er hamburgers en pannenkoeken en dit jaar kunnen kids hun eigen gekleurde pannekoek maken en versieren. We hebben gezellige raadspelletjes en het enveloppenspel en spijkerslaan.

Voor de kleintjes is er een springkussen en een grabbelton. Ook is er natuurlijk koffie met appelgebak. Het is de dag voor moederdag en daar word ieder jaar op ingespeeld. Dit jaar is er zelfs een Workshop  “Maak je eigen bloementaart”. De workshop word gegeven door Joke Roorda en de prijs is 12,50 en dat is inclusief materiaal en bloemen. Je mag zelf ook je bord meenemen om het op te maken.

De tijden zijn van 12 tot 1 uur en van 2 uur tot 3 uur opgave kan via de jeugdhonk facebook pagina of bij Astrid Versluis 0620043087.  Kortom genoeg te doen bij de Havendijk. De opbrengst is voor het nieuwe jeugdhonk.

Bekijk ook

Kandidaten met groen hart gezocht voor verkiezingen provinciale staten en waterschappen

Op woensdag 20 maart 2019 zijn de verkiezingen voor Provinciale Staten en waterschappen. Natuur en …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X