Home / Cultuur / Maandelijkse club-avond Filatelistenvereniging “IJsselham”

Maandelijkse club-avond Filatelistenvereniging “IJsselham”

Filatelistenvereniging “IJsselham” houdt op maandag 14 mei haar laatste maandelijkse club-avond van dit seizoen in zaal “De Beitel”, Molenstraat 24 in Steenwijk. Vanaf 19.00 uur is iedereen van harte welkom.

Op deze avond worden de prijswinnaars bekend gemaakt en de wisseltrofee uitgereikt aan de kampioen van de maandelijkse quizzen. Bovendien is er een  grote club-veiling met bijna 100 mooie kavels .Leden en niet-leden worden van harte uitgenodigd om bij de veiling aanwezig te zijn. Van 19.00 tot 20.00 uur kan men de kavels bekijken. Veiling-lijsten staan op internet en zijn ook op de club-avond aanwezig.

Voor meer informatie: info@filatelistenverenigingijsselham.nl.
Zie ook onze website: www.filatelistenverenigingijsselham.nl.

 

Bekijk ook

Vuur en Soep met G1000 Werkplaats Bewustwording

Vuur en Soep  met G1000 Werkplaats Bewustwording De Permacultuur Tuin in Vollenhove was voor de mensen die vanaf november 2017 hebben gewerkt aan de werkplaats Bewustwording een mooie locatie om het project af te ronden. Althans in de voorbereidende fase. De organisatie G1000 heeft dit traject in gang gezet om burgers meer inspraak te geven hoe Steenwijkerland Energieneutraal  kan worden. Daaruit zijn verschillende werkplaatsen ontstaan die aan diverse onderwerpen hebben gewerkt. Het is nu aan de Gemeente Steenwijkerland om gehoor te geven aan de ingediende voorstellen en o.a. bewustwording meer aandacht te geven. Robbert Vlagsma en Marja Geerdink hebben op 6 juni tijdens de Politieke Markt in het Gemeen

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X