Home / Bedrijfsnieuws / Oldtimer Festival Vollenhove

Oldtimer Festival Vollenhove

Op zaterdag 12 mei 2018 wordt het Oldtimer Festival  Vollenhove   gehouden op Vakantiepark ‘t Akkertien, Noordwal 3  in Vollenhove.

Op deze dag is er een gezellige Braderie, Rommelmarkt, Show van oude tractoren,  Brommers, Motoren, Flevoklassiekers, Oldtimers, Woonwagens, Springkussen en De JaKoeZie. Er is muziek en optreden van het Vollenhoofsch Visserskoor. Met de Lanz-Bulldog Express kunt u een gratis rondrit maken. Het Lanz-Bulldog Museum is deze dag gratis toegankelijk.
Het evenement is van 10:00-17:00 uur.
Vrij entree en parkeren.

Bekijk ook

Monitoren in het ‘beste libellengebied’ van Nederland

Nationaal Park Weerribben-Wieden is het beste ‘libellengebied’ van Nederland. Dat zegt Evert Ruiter die voor Natuurmonumenten dagvlinders, libellen en sprinkhanen monitort in De Wieden. “80 procent van alle Nederlandse soorten komt hier voor, waaronder hele bijzondere. Zowel in aantallen als soorten is dit een uniek gebied”, aldus de Zwolse eigenaar van onderzoeksbureau Alcedo Natuurprojecten. Elk jaar onderzoekt Ruiter met een groep vrijwilligers een zesde deel van De Wieden. Na zes jaar is voor deze zogenoemde SNL-monitoring het hele gebied onder de loep genomen. Dit jaar is de regio Dwarsgracht aan de beurt. “Opvallend tot nu toe is de enorme toename van de libellensoort sierlijke witsnuitlibel. Nog niet zo la

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu