Home / Cultuur / Een onvergetelijke avond met The LSB Experience

Een onvergetelijke avond met The LSB Experience

Deze week in Rabo Theater De Meenthe: Stef Bos & Band, Boerenblond en The Story of the LSB Experience.

Geslaagde previewavond
Op dinsdag 8 mei was de aftrap van de kaartverkoop van het nieuwe theaterseizoen. Deze avond hebben de bezoekers alvast een kijkje kunnen nemen in het programma van 2018/2019. Er waren optredens van Lucina Bolding, Roovers & Van Leeuwen, Maarten van den Berg, Rayen Pandy, The Bluebirds, Alice Spings, Stuyvesant Sailors en Welstaat (Kamera Operahuis). Daarnaast waren er spannende en leuke trailers van o.a. Judas, Judeska in de TBS-kliniek, Liften, Lake of Dreams en Robèrt van Beckhoven. Directeur Han Evers overhandigde deze avond de hoofdprijs van het theaterkrassen aan mevrouw De Jonge. Zij heeft een Meenthepas voor een seizoen lang gratis naar het theater voor twee personen gewonnen. Joey Teekamp presenteerde deze succesvolle en geslaagde avond. De kaartverkoop voor het nieuwe seizoen is nu gestart. Uiteraard heeft De Meenthe nog een aantal mooie voorstellingen staan in het huidige seizoen.

Stef Bos & Band
Een verzameling songs die eind 2017 het licht zullen zien op cd. En natuurlijk komt er ook ouder werk voorbij op het podium. Stef Bos heeft, tijdens het TV Gala op de Zuid-Afrikaanse televisie, de theaterprijs Fiesta gewonnen in de categorie Beste Muziek Theatervoorstelling 2017. Hij kreeg deze prijs voor de solovoorstelling KERN die in het najaar van 2016 in première ging in Zuid-Afrika. Deze voorstelling is te zien op donderdag 17 mei, aanvang 20.00 uur.

Boerenblond
Marianne van der Klocht, Jan Boverhof, Jan Prent en muzikant Dirk Venema vormen samen het populaire cabaretgezelschap Boerenblond. Zij weten de alledaagse humor op een fantastische wijze te vertalen in herkenbare typetjes. Of ze nou 30 of 800 man publiek hebben met hun droge humor en soms gevoelige liedjes krijgen ze de zaal makkelijk plat. Geen enkele show is eigenlijk hetzelfde omdat er veel geïmproviseerd en ingehaakt wordt op recente gebeurtenissen. Alle teksten en liedjes worden door de leden zelf geschreven. Deze “nuchtere” spelers houden de boel graag voor iedereen toegankelijk en draaien niet om de hete brij heen. Kortom een avondje ouderwets lachen. Deze voorstelling is te zien op vrijdag 18 mei, aanvang 20.00 uur.

The LSB Experience met Dolf Jansen
The LSB Experience, vijf muzikanten die alle podia van Nederland van dichtbij hebben gezien en bespeeld, vijf mannen met een groot kloppend hart voor de muziek van the Westcoast. En precies daarom nemen ze U mee naar the Troubadour. The Troubadour is een van de meest beroemde music clubs van Amerika, West-Hollywood, LA, California. Je voelt de zon al, je ruikt de oceaan, de gitaren worden gestemd, de neuzen bepoederd, de drummer tikt af…Veel van LSB’s muziekhelden startten hun muzikale carrière in the Troubadour: Jackson Browne, The Eagles, James Taylor, The Byrds, Crosby, Stills & Nash. Joni speelde er, Springsteen, Carole King, Lennon, Neil Young… Kortom, prachtige liedjes, mooie verhalen en hier en daar een stapel onnodige grappen. Deze voorstelling is te zien op zaterdag 19 mei, aanvang 20.00 uur.

Ook te zien in De Meenthe:. Twee Recht Twee Averecht op 25 en 26 mei. Arjan Erkel op 30 mei. Bier XXL op 1 juni. Droom XL op 2 juni. Nick & Simon op 8 juni.

Bekijk ook

Kandidaten met groen hart gezocht voor verkiezingen provinciale staten en waterschappen

Op woensdag 20 maart 2019 zijn de verkiezingen voor Provinciale Staten en waterschappen. Natuur en …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X