Home / Bedrijfsnieuws / Oldtimer Festival Vollenhove op Vakantiepark ‘t Akkertien

Oldtimer Festival Vollenhove op Vakantiepark ‘t Akkertien

Op zaterdag 12 mei 2018 was het Oldtimer Festival Vollenhove op Vakantiepark ‘t Akkertien in Vollenhove. Mede door het mooie weer hebben vele bezoekers het evenement weten te bezoeken.
Dit jaar werd de dag opgevrolijkt door een muzikaal optreden van het Vollenhoofsch Visserskoor en  muziek van D.J. Niels. Buiten de lekkere gebakken vis was er een verrassende braderie en voor de kinderen een springkussen. Naast de Oude tractoren en het Lanz-Bulldog museum waren er ook Oldtimers van de Flevoklassiekers, Brommers, Klassieke Oldtimers, Motoren en Woonwagens te bezichtigen. De Ja-Koe-Zie Vollenhove trok veel belangstellenden.
De organisatie kan terug kijken op een geslaagde dag. Wij willen iedereen bedanken die zich heeft ingezet voor deze mooie dag. Volgend jaar wordt het Oldtimer Festival Vollenhove gehouden op zaterdag 1 juni 2019.

Bekijk ook

Monitoren in het ‘beste libellengebied’ van Nederland

Nationaal Park Weerribben-Wieden is het beste ‘libellengebied’ van Nederland. Dat zegt Evert Ruiter die voor Natuurmonumenten dagvlinders, libellen en sprinkhanen monitort in De Wieden. “80 procent van alle Nederlandse soorten komt hier voor, waaronder hele bijzondere. Zowel in aantallen als soorten is dit een uniek gebied”, aldus de Zwolse eigenaar van onderzoeksbureau Alcedo Natuurprojecten. Elk jaar onderzoekt Ruiter met een groep vrijwilligers een zesde deel van De Wieden. Na zes jaar is voor deze zogenoemde SNL-monitoring het hele gebied onder de loep genomen. Dit jaar is de regio Dwarsgracht aan de beurt. “Opvallend tot nu toe is de enorme toename van de libellensoort sierlijke witsnuitlibel. Nog niet zo la

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu