Home / Bedrijfsnieuws / Webcam Blokzijl weer in de lucht.

Webcam Blokzijl weer in de lucht.

Na bijna 2 jaar afwezigheid is de Webcam Blokzijl afgelopen zaterdag weer geinstalleerd.

In samenwerking met Heel Holland Kijkt is de V(ereniging) T(oeristisch) en (R)ecratief (B)elang Blokzijl (VTRB) er weer in geslaagd om een Webcam te plaatsen, welke een prachtig overzicht geeft van de Havenkolk van Blokzijl

Vaak ontvingen wij van inwoners en toeristen de opmerking “Waarom is er geen Webcam meer in Blokzijl” Dit hebben wij ter harte genomen.

En zijn dan ook na het verdwijnen van de vorige Webcam  weer naarstig op zoek gegaan naar een alternatief, die wij hebben gevonden in partner “Heel Holland Kijkt” aldus Ludwig Lassche secretaris van de vereniging.

Deze heeft inmiddels in geheel Nederland meer dan honderd Webcams hangen, o.a. in Harlingen, Hoek van Holland en Holwerd. Wij prijzen ons dan ook gelukkig dat wij nu ook in dit rijtje staan, immers Blokzijl is met zijn prachtige havenkom en centrum een uniek plaatje.

Wij hopen dan ook dat wij veel bezoekers krijgen, en dat wij op deze manier Blokzijl nog meer op de kaart kunnen zetten, daar ben ik echter niet bang voor, aldus Lassche de vorige Webcam had ook heel veel bezoekers.

In de afgelopen maand april hebben bezoekers uit 87 landen gekeken, en dagelijks komen 15.000 bezoekers een kijkje nemen op één van de Webcams van “Heel Holland Kijkt”

Verder is er voor de ondernemers en andere gegadigden een mogelijkheid om hun bedrijf nog meer te profileren, door middel van het plaatsen van een advertentie. Gegadigden kunnen zich aanmelden bij de VTRB Blokzijl, welke via hun secretaris (llassche@hetnet.nl) bereikbaar is.

Wij zullen dan contact met u opnemen.

Hier vind u de webcam webcam-blokzijl.nl

Bekijk ook

Kandidaten met groen hart gezocht voor verkiezingen provinciale staten en waterschappen

Op woensdag 20 maart 2019 zijn de verkiezingen voor Provinciale Staten en waterschappen. Natuur en …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X