Home / Bedrijfsnieuws / Bijpraatsessie Klimaat

Bijpraatsessie Klimaat

Natuur en Milieu Overijssel organiseert voor al haar relaties een ‘Bijpraatsessie Klimaat’.

Hierin krijg je, vanuit de eerste hand, een uniek inkijkje in de meest actuele ontwikkelingen en onderhandelingen over het klimaatbeleid. Nationaal en internationaal. Aansluitend bespreken we wat dit voor kansen biedt, voor jouw – en onze – inzet voor een goed klimaat in eigen buurt of stad of regio.

Met inleidingen van:
Heleen de Coninck, Klimaatwetenschapper Radboud Universiteit, tevens lid/auteur IPCC Verenigde Naties.
Annie van de Pas, directeur Natuur en Milieu Federaties, lid van de Klimaattafel Elektriciteit in het kader van het Nationaal Klimaatakkoord

De bijeenkomst vindt plaats in het Burgerweeshuis, Bagijnenstraat 9, Deventer, op 19 juni 2018, van 20.00 tot 22.00 uur. (Inloop 19.30 uur)

Toegang:          € 10,- (aangesloten groepen/energiecoöperaties krijgen een vrijkaartje)
Aanmelding:    via deze link

We gaan graag met je in gesprek.

Bekijk ook

Monitoren in het ‘beste libellengebied’ van Nederland

Nationaal Park Weerribben-Wieden is het beste ‘libellengebied’ van Nederland. Dat zegt Evert Ruiter die voor Natuurmonumenten dagvlinders, libellen en sprinkhanen monitort in De Wieden. “80 procent van alle Nederlandse soorten komt hier voor, waaronder hele bijzondere. Zowel in aantallen als soorten is dit een uniek gebied”, aldus de Zwolse eigenaar van onderzoeksbureau Alcedo Natuurprojecten. Elk jaar onderzoekt Ruiter met een groep vrijwilligers een zesde deel van De Wieden. Na zes jaar is voor deze zogenoemde SNL-monitoring het hele gebied onder de loep genomen. Dit jaar is de regio Dwarsgracht aan de beurt. “Opvallend tot nu toe is de enorme toename van de libellensoort sierlijke witsnuitlibel. Nog niet zo la

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu