Home / Bedrijfsnieuws / Steenwijker dj’s in actie voor als met live radio vanaf de mont ventoux

Steenwijker dj’s in actie voor als met live radio vanaf de mont ventoux

Onder de naam Mont Ventoux radio gaan dj’s Nelson Petter en Joey Teekamp opnieuw een reeks zeer diverse radioprogramma’s maken waarin ditmaal alle aandacht naar ALS gaat.

“Toen ik in januari dit jaar Gert-Jan Pijl – projectleider / mede initiatiefnemer Tour du ALS en eventmanager Ineke Zaal – sprak en vertelde over het radio avontuur van Nelson Petter en mijzelf in 2013, 2014 en 2015 voor KWF op de Mont Ventoux, waren zij gelijk enthousiast!” vertelt Joey Teekamp, 24 jarige radiomaker uit Steenwijk.

“ALS Nederland heeft ons direct gevraagd om ook voor hun grootschalige evenement genaamd Tour du ALS, live internetradio te gaan maken, alsmede voor hun het spetterend eindfeest te verzorgen” vult Steenwijker dj Nelson Petter aan.

Zowel deelnemers als organisatie maar ook de onmisbare sponsoren zullen weer centraal staan. “Internetradio blijft een super medium om ervaringen live te kunnen delen” aldus Petter. “Het zal leuk, bijzonder en ongetwijfeld zo nu en dan emotioneel, maar vooral speciaal zijn”, vervolgt Teekamp.

De dj’s vertrekken 27 mei aanstaande al naar zuid-Frankrijk om op het in Mazan opgeslagen basiskamp hun studio in te kunnen richten. De eerste uitzending staat gepland op dinsdag 29 mei om 08.00 uur, met daarin een uitgebreide voorbeschouwing van deze alweer 7e editie van “Tour du ALS“.

Petter en Teekamp staken in de afgelopen jaren reeds duizenden deelnemende beklimmers van de Franse Mont Ventoux een muzikaal hart onder de riem. Een reeks unieke gebeurtenissen want de Steenwijker dj’s tilden de ervaringen van zowel deelnemers als supporters naar een hoger plan. “De vele positieve en emotionele reacties die wij beiden na afloop ontvingen zorgden dat we 3 jaar voor KWF hebben volgemaakt” zegt Teekamp.

Na een korte ingelaste pauze van 2 jaar hoefden de heren er dan ook niet lang over na te denken, toen de organisatie van Tour du ALS hen vroeg dit jaar voor hun goede doel van de partij te zijn. Beiden hadden echter één voorwaarde, “het moet vernieuwend zijn!”.

Mont Ventoux Radio Tour du ALS zal van dinsdag 29 tot en met donderdag 31 mei dagelijks te beluisteren zijn via de livestream op www.montventouxradio.com welke gemakkelijk afgespeeld kan worden met computer, tablet, smartphone en internetradiospelers.

Alle uitzendingen zullen tevens als podcasts aangeboden worden.
Voor diegenen die de uitzending op een later tijdstip willen luisteren of bewaren.

 

Bekijk ook

Kandidaten met groen hart gezocht voor verkiezingen provinciale staten en waterschappen

Op woensdag 20 maart 2019 zijn de verkiezingen voor Provinciale Staten en waterschappen. Natuur en …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X