Home / Cultuur / Filmhuis Steenwijk

Filmhuis Steenwijk

WonderStruck

Komende week staat de volgende film op het programma in het Filmhuis Steenwijk (Dyka Vestzakzaal van Rabo Theater De Meenthe).

Wonderstruck
Dinsdag 29 mei om 20.15 uur is de filmvertoning ‘Wonderstruck’. Een jongen, Ben, verlangt in de jaren ’70 naar de vader die hij nooit heeft gekend. Een doof meisje, Rose, houdt in de jaren ’20 nauwkeurig een plakboek bij van het leven van een mysterieuze actrice. Wanneer Ben een mysterieuze aanwijzing ontdekt in de kamer van zijn moeder en Rose op een ochtend een aanlokkelijke krantenkop leest, besluiten beide kinderen op zoek te gaan naar datgene wat ze missen. Met het adembenemende Wonderstruck tekent Todd Haynes (Carol, Far From Heaven) voor zijn meest ambitieuze film tot op heden. Op virtuoze wijze brengt Haynes je terug naar de magie van de kindertijd. Het scenario van Wonderstruck is, net als Martin Scorsese’s Hugo, gebaseerd op een boek van Brian Selznick.

Vriend van het Filmhuis
Wilt u als eerste op de hoogte gebracht worden over het nieuwe filmprogramma, profiteren van korting, uitgenodigd worden voor twee verrassingsfilms én draagt u het Filmhuis een warm hart toe? Wordt dan Vriend van het Filmhuis voor het nieuwe seizoen. Dit kan door een ‘Vriendenticket’ te bestellen via www.demeenthe.nl.

 

Bekijk ook

Vaartocht bij volle maan

Varen terwijl de zon ondergaat en de maan opkomt en genieten van de rust in …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X