Home / Cultuur / Regionale storm

Regionale storm

Te zien in 2018 –  2019 in Rabo Theater De Meenthe: Twee Recht Twee Averecht, Arjan Erkel, Storm over Beulaeke en Lucina Bolding.

Twee Recht Twee Averecht
De voorstelling ‘Ongemak’ van Twee Recht Twee Averecht is te zien op vrijdag 25 mei en zaterdag 26 mei. Deze voorstellingen zijn uitverkocht. Geïnteresseerden kunnen zich op de wachtlijst plaatsen.

Arjan Erkel
De ontvoering van Arjan Erkel in 2002 door rebellen uit Dagestan en zijn vrijlating twintig maanden later, waren volop in het nieuws. Hij vertelt niet alleen op boeiende wijze over zijn verdriet, eenzaamheid, veerkracht en vechtlust om zijn ellende te doorstaan, maar ook vol humor over boksen met ontvoerders, omgaan met wapens en het geven van sekslessen aan zijn belagers. Vrijheid van denken en doen is het prachtige en inspirerende verhaal van Arjan Erkel over het putten van kracht uit het vergroten van mogelijkheden. Een aanrader om zelf ook weer in beweging te komen, om achter verlangens aan te gaan en afscheid te nemen van belemmeringen. Deze voorstelling is te zien op woensdag 30 mei, aanvang 20.00 uur.

Storm over Beulaeke
Na twee zeer succesvolle series voorstellingen in Rabo Theater De Meenthe in 2017 strijkt ‘Storm over Beulaeke’ deze zomer neer in Giethoorn. Op een unieke locatie tegenover café-restaurant ‘Smit Giethoorn’, aan het Zuiderpad, wordt een openluchttheater gebouwd en zal het verhaal van Beulaeke verder worden verteld. De aangepaste, bewerkte en herschreven unieke musical wordt in een natuurlijke omgeving opnieuw opgevoerd. Aanvang van de voorstelling  is om 20.30 uur zodat we met elkaar de duisternis zien intreden en de dreiging van de naderende storm voelbaar wordt. De voorstelling is te zien op 27, 28 en 29 juni en op 4, 5 en 6 juli.

Lucina Bolding
Ooit wilde ze een solovoorstelling. En die heeft ze. Opeens ben je 60 en dan… Denk maar even aan iets moois zei de narcotiseur…. tot mijn stomme verbazing kon ik zo snel niet iets bedenken. Dat is toch zorgelijk. Deze voorstelling is te zien in het nieuwe seizoen op woensdag 31 oktober en vrijdag 2 november, aanvang 20.00 uur.

 Ook te zien in De Meenthe: Bier XXL op 1 juni. Droom XL op 2 juni. Nick & Simon op 8 juni.

Bekijk ook

Kandidaten met groen hart gezocht voor verkiezingen provinciale staten en waterschappen

Op woensdag 20 maart 2019 zijn de verkiezingen voor Provinciale Staten en waterschappen. Natuur en …

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X