Home / Cultuur / LichtParade op Kopje Cultuur 2018

LichtParade op Kopje Cultuur 2018

Net als vorig jaar zal de LichtParade onderdeel zijn van festival Kopje Cultuur 2018. Festival Kopje Cultuur wordt in 2018 gehouden op 7, 8 en 9 september. Op zaterdagavond 8 september staat de LichtParade zodra de schemering valt op het programma. De Parade loopt voor een deel van de binnenstad en vooral door stadspark Rams Woerthe. De Parade is een mix van professionele lichtartiesten en deelnemers uit Steenwijkerland en omgeving. Festival Kopje Cultuur hoopt op deelname van buurtverenigingen, bedrijfsverenigingen, sportclubs e.d. die de uitdaging aangaan om zich “verlicht” te presenteren. Kinderen kunnen meedoen met voldoende begeleiding van volwassenen. Groepen en individuen die 8 september deel willen nemen kunnen zich melden op kopjecultuur@hotmail.com. Doe mee met dit leuke en verlichtend event van Festival Kopje Cultuur.

Bekijk ook

Vuur en Soep met G1000 Werkplaats Bewustwording

Vuur en Soep  met G1000 Werkplaats Bewustwording De Permacultuur Tuin in Vollenhove was voor de mensen die vanaf november 2017 hebben gewerkt aan de werkplaats Bewustwording een mooie locatie om het project af te ronden. Althans in de voorbereidende fase. De organisatie G1000 heeft dit traject in gang gezet om burgers meer inspraak te geven hoe Steenwijkerland Energieneutraal  kan worden. Daaruit zijn verschillende werkplaatsen ontstaan die aan diverse onderwerpen hebben gewerkt. Het is nu aan de Gemeente Steenwijkerland om gehoor te geven aan de ingediende voorstellen en o.a. bewustwording meer aandacht te geven. Robbert Vlagsma en Marja Geerdink hebben op 6 juni tijdens de Politieke Markt in het Gemeen

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X