Home / Bedrijfsnieuws / Biljart in Dorpshuis Belt Schutsloot

Biljart in Dorpshuis Belt Schutsloot

Op woensdag 6 juni 2018 om 19.30 onthullen we een biljartruimte in het Dorpshuis van Belt Schutsloot. Omdat er al 2 jaar geen vrij toegankelijk biljart meer was op het dorp, hebben 4 biljarters die nu al 2 jaar in Vollenhove speelde de handen in een geslagen en zijn aan de gang gegaan.
Ook het bestuur van het dorpshuis is erg blij, daar hun nieuwe visie, de huiskamer van Belt Schutsloot zo een mooie toevoeging krijgt. De biljartruimte heeft zijn plaats gevonden in de oude bibliotheek. Zowel de biljarters zelf als de leden van het dorpshuis hebben de nodige uren besteed om deze ruimte tot een gebruiksvriendelijk onderkomen te maken.

Aan belangstelling geen gebrek, toen de eerste signalen er waren dat er een biljart in het dorpshuis zou komen, kwamen ook gelijk meerdere aanmeldingen.
Een biljart is een forse investering, ook tweedehands. Daarom dat we zeer blij zijn met de inbreng van de volgende fondsen.
• Bercoopfonds van de kring van Oldeberkoop
• WIKA Fonds van Wetland Wonen
• Stichting Hervormd Groot Burgerweeshuis.

Daarnaast hebben lokale bedrijven en particulieren hun inbreng gehad in de vorm van geld of materialen. Een aannemer heeft bijvoorbeeld de bar gebouwd. Een schildersbedrijf heeft een financiële donatie gedaan. Vrijwilligers hebben de vloer geschuurd.

Wij nodigen U als pers dan ook van harte uit, om dit heugelijke moment vast te leggen.
Ook zouden we het fijn vinden als er voor de datum van 6 juni 2018 er wat aandacht aan besteed kan worden.

Bekijk ook

Vuur en Soep met G1000 Werkplaats Bewustwording

Vuur en Soep  met G1000 Werkplaats Bewustwording De Permacultuur Tuin in Vollenhove was voor de mensen die vanaf november 2017 hebben gewerkt aan de werkplaats Bewustwording een mooie locatie om het project af te ronden. Althans in de voorbereidende fase. De organisatie G1000 heeft dit traject in gang gezet om burgers meer inspraak te geven hoe Steenwijkerland Energieneutraal  kan worden. Daaruit zijn verschillende werkplaatsen ontstaan die aan diverse onderwerpen hebben gewerkt. Het is nu aan de Gemeente Steenwijkerland om gehoor te geven aan de ingediende voorstellen en o.a. bewustwording meer aandacht te geven. Robbert Vlagsma en Marja Geerdink hebben op 6 juni tijdens de Politieke Markt in het Gemeen

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X