Home / Bedrijfsnieuws / Musical in Steenwijk

Musical in Steenwijk

Bier XXL
In samenwerking met slijterijen ‘Bij Bert’ in Steenwijk en ‘Kistjes’ in Meppel presenteren wij het 3e Bier XXL. Bezoekers genieten voor €25,- drie uur lang van de lekkerste, niet alledaagse speciaalbieren. In tegenstelling tot vele andere festivals hoeven bezoekers geen extra munten te kopen. Zij ontvangen bij binnenkomst een eigen proefglas die bij diverse stands gevuld kan worden. Veel bieren zullen van de tap komen maar ook wordt er uit fles geschonken. 25 brouwerijen presenteren ruim 100 bieren! Komt u proeven?! Deze proeverij vindt plaats op vrijdag 1 juni, aanvang 19.30 uur.

 Droom XL
Het is flink mis in Dromenland. Klaas Vaak en Dromenaar6266 hebben een groot probleem. Er wordt vreemd genoeg niet meer extra groot gedroomd. Avond aan avond alleen maar kleine dromen. Wat  o wat is er met de XL dromen aan de hand. Wat slurpt stiekem de extra grote dromen op tot kleine dromen. Er moet wat gebeuren, dus hoog tijd om de dagdromers in te schakelen. Klaas Vaak, Dromenaar 6266 en de dagdromers gaan op onderzoek uit. Deze voorstelling is te zien op zaterdag 2 juni, aanvang 19.30 uur.

 Nieuw: Musical in Steenwijk
In september 2018 start er een nieuwe jeugd/jongerengroep Musical in Steenwijk. Voor deze musicalgroep slaan Rabo Theater de Meenthe, Scala Centrum voor de Kunsten en Stichting Orca Theaterproducties de handen ineen. Houd je van zingen, dansen en acteren of eigenlijk beter gezegd houd je van musical? Geef je dan snel op voor deze nieuwe musicalgroep en je schittert volgend jaar op het podium. Meer informatie op www.demeenthe.nl/nieuws.

Bekijk ook

Vuur en Soep met G1000 Werkplaats Bewustwording

Vuur en Soep  met G1000 Werkplaats Bewustwording De Permacultuur Tuin in Vollenhove was voor de mensen die vanaf november 2017 hebben gewerkt aan de werkplaats Bewustwording een mooie locatie om het project af te ronden. Althans in de voorbereidende fase. De organisatie G1000 heeft dit traject in gang gezet om burgers meer inspraak te geven hoe Steenwijkerland Energieneutraal  kan worden. Daaruit zijn verschillende werkplaatsen ontstaan die aan diverse onderwerpen hebben gewerkt. Het is nu aan de Gemeente Steenwijkerland om gehoor te geven aan de ingediende voorstellen en o.a. bewustwording meer aandacht te geven. Robbert Vlagsma en Marja Geerdink hebben op 6 juni tijdens de Politieke Markt in het Gemeen

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X