Home / Jongeren / Open dag Kano Vaargroep de Wieden

Open dag Kano Vaargroep de Wieden

KV De Wieden, een vaargroep voor enthousiaste kanoërs in de regio Meppel-Steenwijk-Vollenhove-Blokzijl vaart elke donderdagavond een rondje, met aansluitend een nazit. Dat doen ze het hele seizoen door. In de weekenden worden ook tochtjes gepeddeld buiten het vaargebied Weerribben-Wieden. Vind jij het gezellig om eens met meerdere vaarders leuke en afwisselende vaartochtjes te peddelen in een mooie omgeving?

Kom kennis maken met Kano Vaargroep de Wieden
Op zaterdag 9 juni van 11.00 – 15.00 uur houdt Kano Vaargroep De Wieden een Open Dag op camping de Kluft in Ossenzijl. Het belooft een leuke dag te worden met voldoende gelegenheid tot vragen over het varen, lidmaatschap, het uitproberen van materialen en natuurlijk een heerlijk toertje in kajak of kano. Naast De Kluft werken ook Weerribben Sup, Kabootje en kanoschool Herbie Bird mee. Voor de serieuze geïnteresseerde ligt een leuk weggevertje klaar!

Tijd: van 11.00 tot 15.00 uur
Plaats: Camping De Kluft direct tegenover het restaurant
Parkeren: parkeerplaats Gele Lis

Wil je nu al meer weten over Kano Vaargroep de Wieden? Stuur een mailtje en je wordt op de hoogte gehouden wat er waar en wanneer georganiseerd wordt: kvdewieden@hotmail.com

Bekijk ook

Vuur en Soep met G1000 Werkplaats Bewustwording

Vuur en Soep  met G1000 Werkplaats Bewustwording De Permacultuur Tuin in Vollenhove was voor de mensen die vanaf november 2017 hebben gewerkt aan de werkplaats Bewustwording een mooie locatie om het project af te ronden. Althans in de voorbereidende fase. De organisatie G1000 heeft dit traject in gang gezet om burgers meer inspraak te geven hoe Steenwijkerland Energieneutraal  kan worden. Daaruit zijn verschillende werkplaatsen ontstaan die aan diverse onderwerpen hebben gewerkt. Het is nu aan de Gemeente Steenwijkerland om gehoor te geven aan de ingediende voorstellen en o.a. bewustwording meer aandacht te geven. Robbert Vlagsma en Marja Geerdink hebben op 6 juni tijdens de Politieke Markt in het Gemeen

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X