Home / Cultuur / Open dag met live Muziek in de Buze

Open dag met live Muziek in de Buze

Op zaterdag 26 Mei is er een opendag in de Buze. Tijdens deze dag presenteert Stichting De Kop de activiteiten die zij organiseert in de Buze. Er zijn onder andere workshops onder begeleiding van Scala en er treden diverse singer-song-writers op. De open dag is voor iedereen die eens een kijkje wil nemen binnen de Buze en kennis wil maken met de nieuwe medewerkers. Het middag programma begint om 13.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur.

‘s Avonds spelen er drie band in de Buze. Exploding Pudding, Killing Cult Society en The tiger Love Machine. Net opgedroogd van het bevrijdingsfestival in Zwolle komt the Tiger Love Machine naar Steenwijk toe om haar nieuwste album “Spree” te presenteren. Het nummer “Round ‘n Round” kwam deze week binnen op 4 in de indieXL lijst. The Tiger Love Machine was eerder te zien op Steengoed Festival in 2016. Deze heren staan garant voor het betere beukwerk waarbij de vergelijking met bands als Nirvana en Stone Temple Pilots nog steeds opgaat. Het mag duidelijk zijn dat deze band absoluut geen kopie is, maar met zekerheid een dampende show zal bieden.

Killing Cult Society komt met hun oldskool metal de speakers even los wapperen. Deze deels uit Steenwijkerland afkomstige band bestaat uit Wouter Bakker, Marko Brink en voormalig jongerenwerker van de Buze Wout Noorman. Brulboei Aerik Mortem maakt het verhaal helemaal compleet. Het album “Fallout” ontving lovende recensies en bracht de band zelfs in het voorprogramma van Sepultura.

Exploding Pudding behoeft geen introductie meer. De band heeft er een reeks optredens op zitten waar je u tegen zegt. Veel covers en af en toe een eigen nummer. Ze begonnen op zeer jonge leeftijd enthousiast met hun band. Ze zijn inmiddels wat ouder maar het enthousiasme is er nog steeds.

Ivo Kraan, Rinus Huisman, Renko de Vries en Jessica van der Zee brengen nummers van oa Rage Against The Machine, Foo Fighters en Red Hot Chilie Peppers.

Het avond programma begint om 21.30 en de zaal is om 20.30 open voor publiek.
De entree is gratis.
Buze Oostwijkstraat 110 te Steenwijk.

Bekijk ook

Vuur en Soep met G1000 Werkplaats Bewustwording

Vuur en Soep  met G1000 Werkplaats Bewustwording De Permacultuur Tuin in Vollenhove was voor de mensen die vanaf november 2017 hebben gewerkt aan de werkplaats Bewustwording een mooie locatie om het project af te ronden. Althans in de voorbereidende fase. De organisatie G1000 heeft dit traject in gang gezet om burgers meer inspraak te geven hoe Steenwijkerland Energieneutraal  kan worden. Daaruit zijn verschillende werkplaatsen ontstaan die aan diverse onderwerpen hebben gewerkt. Het is nu aan de Gemeente Steenwijkerland om gehoor te geven aan de ingediende voorstellen en o.a. bewustwording meer aandacht te geven. Robbert Vlagsma en Marja Geerdink hebben op 6 juni tijdens de Politieke Markt in het Gemeen

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X