Home / Nieuwe berichten / Schuurverkoop Oldemarkt 26 mei

Schuurverkoop Oldemarkt 26 mei

Op zaterdag 26 mei vindt vanaf 9.30 uur tot 16.00 uur de vierde schuurverkoop van Oldemarkt plaats. U bent welkom op meer dan 50 deelnemende adressen om te komen kijken, te sneupen en te kopen! Deze adressen zijn te herkennen aan de uithangende vlag en/of de versierde tuin of oprit.

Bij alle deelnemende adressen is een plattegrond verkrijgbaar waarop alle deelnemers aan deze schuurverkoop vermeld staan.
Zo kan er een mooie koopjesroute door Oldemarkt samengesteld worden!

Ook zullen de winkeliers van Oldemarkt inhaken op deze dag met leuke aanbiedingen!

In dorpsservicecentrum De Landerijen vindt er op deze dag een open dag plaats en de bewoners van de Landerijen worden ook in de gelegenheid gesteld om hun overtollige spulletjes te verkopen.
Bij dagbesteding Het Goede Doel, gevestigd in de Landerijen kunt u op deze dag ook terecht voor leuke koopjes. Ook daar staan de deuren open om te kijken, te sneupen en te kopen.

Daarnaast worden er op deze dag op verschillende deelnemende adressen spullen verkocht waarvan de opbrengst gaat naar de stichting “Anne against lyme”. Anne Timmerman is ons dorpsgenootje en zij is onlangs naar Frankfurt geweest om haar te laten behandelen tegen de ziekte van Lyme. Anne is erg ziek en deze behandeling wordt helaas niet vergoed door de zorgverzekering. Verschillende mensen uit ons dorp voeren actie om geld in te zamelen voor Anne en via de Schuurverkoop proberen mensen ook geld in te zamelen voor haar. Dit initiatief komt van Erika Menger.

Informatie over de Schuurverkoop is te verkrijgen bij Heidi de Vries via 06-41172815. Ook kunt u informatie vinden op de facebookpagina “Schuurverkoop Oldemarkt”.

Bekijk ook

Vuur en Soep met G1000 Werkplaats Bewustwording

Vuur en Soep  met G1000 Werkplaats Bewustwording De Permacultuur Tuin in Vollenhove was voor de mensen die vanaf november 2017 hebben gewerkt aan de werkplaats Bewustwording een mooie locatie om het project af te ronden. Althans in de voorbereidende fase. De organisatie G1000 heeft dit traject in gang gezet om burgers meer inspraak te geven hoe Steenwijkerland Energieneutraal  kan worden. Daaruit zijn verschillende werkplaatsen ontstaan die aan diverse onderwerpen hebben gewerkt. Het is nu aan de Gemeente Steenwijkerland om gehoor te geven aan de ingediende voorstellen en o.a. bewustwording meer aandacht te geven. Robbert Vlagsma en Marja Geerdink hebben op 6 juni tijdens de Politieke Markt in het Gemeen

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X