Home / Cultuur / Al ruim 3000 kaarten verkocht voor Storm over de Beulaeke in Giethoorn!

Al ruim 3000 kaarten verkocht voor Storm over de Beulaeke in Giethoorn!

Een dikke maand voor de eerste voorstelling op 27 juni is de helft van de beschikbare 6000 kaarten verkocht voor de Musical Storm over Beulaeke. Het bedenksel van de uit Sint Jans Klooster afkomstige Barbara Lok is inmiddels uitgegroeid tot een waar fenomeen. Speciaal voor de openlucht is de Musical, die over de bittere armoe gaat, razernij en natuurlijk de uiteindelijke overstroming in 1776 herschreven door regisseuse Jet Pit en tekstschrijver jan Blei en op de buitensituatie aangepast. Ook de muziek die geschreven is door Jan Rebergen en Barbara Lok is aangepast.

Tegenover het Zuiderpad 58 in Giethoorn verrijst eind juni een openluchttheater met 1000 zitplaatsen. Op 27, 28 en 29 juni en op 4, 5 en 6 juli zal de musical die een cast heeft van over de 100 personen opgevoerd worden. Om de musical mogelijk te maken zijn daarnaast nog eens 70 vrijwilligers in touw. Via www.stormoverbeulaeke.nl is alle informatie te vinden over de voorstelling en kaartverkoop.

Bekijk ook

Vuur en Soep met G1000 Werkplaats Bewustwording

Vuur en Soep  met G1000 Werkplaats Bewustwording De Permacultuur Tuin in Vollenhove was voor de mensen die vanaf november 2017 hebben gewerkt aan de werkplaats Bewustwording een mooie locatie om het project af te ronden. Althans in de voorbereidende fase. De organisatie G1000 heeft dit traject in gang gezet om burgers meer inspraak te geven hoe Steenwijkerland Energieneutraal  kan worden. Daaruit zijn verschillende werkplaatsen ontstaan die aan diverse onderwerpen hebben gewerkt. Het is nu aan de Gemeente Steenwijkerland om gehoor te geven aan de ingediende voorstellen en o.a. bewustwording meer aandacht te geven. Robbert Vlagsma en Marja Geerdink hebben op 6 juni tijdens de Politieke Markt in het Gemeen

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X