Home / Nieuws uit de Kop / Blokzijl / Speciaal voor 55 plus!

Speciaal voor 55 plus!

Het vierde seizoen van t Lam ontmoet is officieel afgelopen. Maar we hebben nog een kleine uitsmijter, speciaal voor iedereen van 55 plus en ouder!

Man en Muis neemt het publiek mee in de tijd van toen. Terug in de Tijd is een oud Hollands liedjesprogramma met bekende liedjes zoals ‘Op een mooie Pinksterdag’, ‘In een rijtuigie’, ‘Duifies’, ‘Dikkertje Dap’,  ‘Nikkelen Nelis’, ‘Mijn wiegie is een stijfselkissie’. Versjes van Annie M.G. Schmidt en andere bekende liedjes van Nederlandse bodem.

Met een hoog meezinggehalte.
Zang, gitaar en percussie: Hanneke Evink; Zang en accordeon: Peter van Dijkn

Terug in de Tijd door Man en Muis
Vr 1 juni 2018
19.30 uur
Atrium De Vierhoek
Boffersweidje 4
8356BE Blokzijl

€ 5,- (incl. koffie en thee)
Reserveren bij Marie Doosje 0527 – 291669
Ook kaartverkoop aan de zaal (tenzij uitverkocht)

Namens t Lam ontmoet en Comité Welzijn Ouderen, dank u wel!

Bekijk ook

Vuur en Soep met G1000 Werkplaats Bewustwording

Vuur en Soep  met G1000 Werkplaats Bewustwording De Permacultuur Tuin in Vollenhove was voor de mensen die vanaf november 2017 hebben gewerkt aan de werkplaats Bewustwording een mooie locatie om het project af te ronden. Althans in de voorbereidende fase. De organisatie G1000 heeft dit traject in gang gezet om burgers meer inspraak te geven hoe Steenwijkerland Energieneutraal  kan worden. Daaruit zijn verschillende werkplaatsen ontstaan die aan diverse onderwerpen hebben gewerkt. Het is nu aan de Gemeente Steenwijkerland om gehoor te geven aan de ingediende voorstellen en o.a. bewustwording meer aandacht te geven. Robbert Vlagsma en Marja Geerdink hebben op 6 juni tijdens de Politieke Markt in het Gemeen

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X