Home / Cultuur / Wandelen en Fietsen in Steenwijkerwold

Wandelen en Fietsen in Steenwijkerwold

Op zondag 3 Juni aanstaande organiseert de activiteiten commissie van Hotel Gelderingen in samenwerking met Het Zalige Zadeltje een sportieve voorjaarswandeltocht en de traditionele Lentefietstocht

Vanaf 13.30 kan er vanuit Hotel Gelderingen in Steenwijkerwold gestart worden voor en prachtige fietstocht van 20 km of 40 km door de prachtige omgeving of voor een gezellige wandeltocht van de bijna 8 km door de weidse omgeving van Steenwijkerwold.

De jaarlijkse fietstocht die inmiddels bekend staat als de Lentetocht is geschikt voor iedereen die fietsen leuk vindt, sportief, recreatief of op de E-bike.

Dit jaar neemt de wandeltocht die bekend staat als het Steenwijkerwoldiger Ommetje een verassende wending die zeker aan zal  spreken .

Na afloop worden de deelnemers  getrakteerd op Live Muziek m.m.v. Rock ‘n’ Ronnie.

De deelname bedraagt €5, inclusief een kopje koffie met cake en soep na afloop

Voor iedere deelnemer ligt er een fraaie herinnering klaar.

Inlichtingen : 0521 589968 of raadpleeg de activiteiten agenda van Hotel Gelderingen op www.hotelgelderingen.nl.

“Het Paradijs van het Noorden, waar wandelen en fietsen nog zo gewoon is”

Bekijk ook

Vuur en Soep met G1000 Werkplaats Bewustwording

Vuur en Soep  met G1000 Werkplaats Bewustwording De Permacultuur Tuin in Vollenhove was voor de mensen die vanaf november 2017 hebben gewerkt aan de werkplaats Bewustwording een mooie locatie om het project af te ronden. Althans in de voorbereidende fase. De organisatie G1000 heeft dit traject in gang gezet om burgers meer inspraak te geven hoe Steenwijkerland Energieneutraal  kan worden. Daaruit zijn verschillende werkplaatsen ontstaan die aan diverse onderwerpen hebben gewerkt. Het is nu aan de Gemeente Steenwijkerland om gehoor te geven aan de ingediende voorstellen en o.a. bewustwording meer aandacht te geven. Robbert Vlagsma en Marja Geerdink hebben op 6 juni tijdens de Politieke Markt in het Gemeen

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X