Home / Cultuur / 2e Open podium Park Rams Woerthe

2e Open podium Park Rams Woerthe

Op zondag 3 juni a.s. rond de klok van 3 uur in de middag organiseert activiteitengroep “de Steenworp” weer een open podium om en nabij de Theekoepel van Park Rams Woerthe. Heb je zin om een lied te zingen, een mop of een leuk verhaal te vertellen, een gedicht voor te dragen of je band te presenteren, grijp je kans!

Je kunt je opgeven via desteenworp@hotmail.com, of kom gezellig langs op genoemde datum. Dit alles als het weer het toelaat. De Meenthe verzorgt wederom de catering en de faciliteiten.

Zondag a.s. hebben zich aangemeld: Frieda Bosch en Frans Schulze als het duo Nice en Easy. De naam verklapt al een beetje de sfeer van de act. De dames Boven durven ook, en Alie de Vries zingt een rondje “hollands”. “De Steenworp open podium” is een groep vrijwilligers die zich inzet om het park leefbaar en gezellig te maken/houden.

We zijn nog op zoek naar enthousiaste mensen dus lijkt het je leuk om ons team te versterken meld je dan via bovenstaand mailadres.

Foto: Nico Starrenburg

Bekijk ook

Vuur en Soep met G1000 Werkplaats Bewustwording

Vuur en Soep  met G1000 Werkplaats Bewustwording De Permacultuur Tuin in Vollenhove was voor de mensen die vanaf november 2017 hebben gewerkt aan de werkplaats Bewustwording een mooie locatie om het project af te ronden. Althans in de voorbereidende fase. De organisatie G1000 heeft dit traject in gang gezet om burgers meer inspraak te geven hoe Steenwijkerland Energieneutraal  kan worden. Daaruit zijn verschillende werkplaatsen ontstaan die aan diverse onderwerpen hebben gewerkt. Het is nu aan de Gemeente Steenwijkerland om gehoor te geven aan de ingediende voorstellen en o.a. bewustwording meer aandacht te geven. Robbert Vlagsma en Marja Geerdink hebben op 6 juni tijdens de Politieke Markt in het Gemeen

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X