Home / Jongeren / 65e Avondvierdaagse Steenwijk

65e Avondvierdaagse Steenwijk

Volgende week is het dan zover. De 65e Avondvierdaagse Steenwijk. Ook dit jaar kunnen we weer vele wandelaars welkom heten. Ook dit jaar is er een noodnummer. Dit noodnummer is ingesteld ivm de weersomstandigheden. Hou ook aub de weersberichten goed in de gaten. Bij slecht weer en u bent onderweg probeer te schuilen bij bewoners – kerken – verenigingsgebouwen e.d.
Op de Markt bij vertrek van de wandelaars zal dit noodnummer bekend worden gemaakt en zal ook deze week op onze website vermeld worden.
Denk aan de veiligheid

Bekijk ook

Vuur en Soep met G1000 Werkplaats Bewustwording

Vuur en Soep  met G1000 Werkplaats Bewustwording De Permacultuur Tuin in Vollenhove was voor de mensen die vanaf november 2017 hebben gewerkt aan de werkplaats Bewustwording een mooie locatie om het project af te ronden. Althans in de voorbereidende fase. De organisatie G1000 heeft dit traject in gang gezet om burgers meer inspraak te geven hoe Steenwijkerland Energieneutraal  kan worden. Daaruit zijn verschillende werkplaatsen ontstaan die aan diverse onderwerpen hebben gewerkt. Het is nu aan de Gemeente Steenwijkerland om gehoor te geven aan de ingediende voorstellen en o.a. bewustwording meer aandacht te geven. Robbert Vlagsma en Marja Geerdink hebben op 6 juni tijdens de Politieke Markt in het Gemeen

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X