Home / Nieuwe berichten / Maaltijd in De Landerijen

Maaltijd in De Landerijen

Dinsdag 5 juni  2018 kan er weer gegeten worden in de Landerijen. Deze middag laten we ons verwennen met een heerlijke barbecue maaltijd. Er zijn diverse soorten vlees, die al gebraden zijn, sauzen en salades. Het heerlijke toetje zal deze keer ook niet ontbreken.  De aanvangstijd is 12.30 uur in de Landerijen, iedereen is hierbij van harte welkom. De kosten zijn slechts € 6,-

U kunt zich opgeven bij Willem Jonkers 451816, of Joke Smit 450596 of mail: jokesmit-fortuin@ziggo.nl

Bekijk ook

Vuur en Soep met G1000 Werkplaats Bewustwording

Vuur en Soep  met G1000 Werkplaats Bewustwording De Permacultuur Tuin in Vollenhove was voor de mensen die vanaf november 2017 hebben gewerkt aan de werkplaats Bewustwording een mooie locatie om het project af te ronden. Althans in de voorbereidende fase. De organisatie G1000 heeft dit traject in gang gezet om burgers meer inspraak te geven hoe Steenwijkerland Energieneutraal  kan worden. Daaruit zijn verschillende werkplaatsen ontstaan die aan diverse onderwerpen hebben gewerkt. Het is nu aan de Gemeente Steenwijkerland om gehoor te geven aan de ingediende voorstellen en o.a. bewustwording meer aandacht te geven. Robbert Vlagsma en Marja Geerdink hebben op 6 juni tijdens de Politieke Markt in het Gemeen

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X