Home / Bedrijfsnieuws / Van kwelgeesten uit het verleden tot leugenaars in het heden

Van kwelgeesten uit het verleden tot leugenaars in het heden

Het nieuwe boek van Corien Beerta uit Steenwijk is verschenen

Op vrijdag 25 mei is het nieuwe boek ‘Fout – Van kwelgeesten uit het verleden tot leugenaars in het heden’ van Corien Beerta verschenen. Dit jeugdboek wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.
Fout, is een interactief boek, waarbij je jouw eigen ervaring kunt analyseren. Laat je mee slepen met het verhaal en denk na wat jouw eventuele reactie zou kunnen zijn. Marloes als “ik-persoon” beschrijft wat ze allemaal heeft mee gemaakt in de afgelopen maanden op het gebied van vriendschap en relaties. Van kwelgeesten uit het verleden tot leugenaars in het heden. Dit boek is een vervolg op het boek “Relatie of Frustratie”.

Over de auteur
Corien Beerta (1989) – Heeft een trilogie geschreven en een jeugdthriller. Vroeger schreef ze graag korte verhalen en gedichten. Sinds kort doet ze mee aan schrijfwedstrijden; één van haar vele verhalen is gepubliceerd in een bundel en een ander verhaal is genomineerd, deze wordt deels verwerkt in een korte film ‘Mens en Robot 2045’. Ook is Corien weer druk bezig met het schrijven van een nieuw boek.

Boekgegevens
Titel:Fout – Van kwelgeesten uit het verleden tot leugenaars in het heden
Auteur: Corien Beerta
Verschijningsdatum: 25-05-2018>
Aantal pagina’s: 98
ISBN: 9789402245370
Geïllustreerd: nee
Verkoopprijs: € 16,99
Uitvoering: Paperback

* inclusief kosteloze verzending in Nederland en België

Bekijk ook

Vuur en Soep met G1000 Werkplaats Bewustwording

Vuur en Soep  met G1000 Werkplaats Bewustwording De Permacultuur Tuin in Vollenhove was voor de mensen die vanaf november 2017 hebben gewerkt aan de werkplaats Bewustwording een mooie locatie om het project af te ronden. Althans in de voorbereidende fase. De organisatie G1000 heeft dit traject in gang gezet om burgers meer inspraak te geven hoe Steenwijkerland Energieneutraal  kan worden. Daaruit zijn verschillende werkplaatsen ontstaan die aan diverse onderwerpen hebben gewerkt. Het is nu aan de Gemeente Steenwijkerland om gehoor te geven aan de ingediende voorstellen en o.a. bewustwording meer aandacht te geven. Robbert Vlagsma en Marja Geerdink hebben op 6 juni tijdens de Politieke Markt in het Gemeen

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X