Home / Bedrijfsnieuws / Lezing ‘Bouwen aan een duurzame wereld’ – 19 juni

Lezing ‘Bouwen aan een duurzame wereld’ – 19 juni

Meppel – Op dinsdagavond 19 juni om 20.00 uur houdt Arnoud Olie de lezing ‘Bouwen aan een duurzame wereld’ bij het Apostolisch Genootschap aan de Witte de Withstraat 2 in Meppel. De toegang is gratis. Iedereen is welkom.

Arnoud Olie is directeur van B+O Architectuur en Interieur. In zijn lezing wil hij zijn publiek inspireren met zijn unieke visie op architectuur, verantwoord ondernemen en verantwoord leven. De wereld wil hij beter en humaner achterlaten dan wij haar aantroffen; ook voor volgende generaties. Arnoud Olie heeft een authentieke, autonome persoonlijkheid en is niet bang om zijn eigen koers te varen.

Het Apostolisch Genootschap
De lezing wordt georganiseerd door het Apostolisch Genootschap, gemeenschap Meppel. Het genootschap biedt ontmoetingsplaatsen op religieus-humanistische grondslag voor mensen die bewust met zingeving bezig willen zijn. De leden inspireren elkaar om eigen antwoorden op levensvragen te vinden. Ze geloven dat mensen in essentie met elkaar verbonden zijn. Dat spoort apostolischen aan zorgvuldig en liefdevol om te gaan met elkaar en de wereld. De organisatie telt in Nederland ongeveer 15.000 leden verspreid over 69 gemeenschappen. Zie ook www.apgen.nl

Bekijk ook

Vuur en Soep met G1000 Werkplaats Bewustwording

Vuur en Soep  met G1000 Werkplaats Bewustwording De Permacultuur Tuin in Vollenhove was voor de mensen die vanaf november 2017 hebben gewerkt aan de werkplaats Bewustwording een mooie locatie om het project af te ronden. Althans in de voorbereidende fase. De organisatie G1000 heeft dit traject in gang gezet om burgers meer inspraak te geven hoe Steenwijkerland Energieneutraal  kan worden. Daaruit zijn verschillende werkplaatsen ontstaan die aan diverse onderwerpen hebben gewerkt. Het is nu aan de Gemeente Steenwijkerland om gehoor te geven aan de ingediende voorstellen en o.a. bewustwording meer aandacht te geven. Robbert Vlagsma en Marja Geerdink hebben op 6 juni tijdens de Politieke Markt in het Gemeen

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X