Home / Bedrijfsnieuws / Themamiddag: Hoe houd ik mijn hersenen gezond

Themamiddag: Hoe houd ik mijn hersenen gezond

Lokaal FNV Senioren Zuidwest Drenthe / Noordwest Overijssel organiseert voor U:
Themamiddag: HOE HOUD IK MIJN HERSENEN GEZOND?

Een lezing verzorgt door Mevrouw Marja Steegenga van de Hersenstichting. Zij zal aan de hand van een Power Point Presentatie ingaan (met voorbeelden) hoe u de hersenen gezond kunt houden.

Het bestuur van Lokaal FNV Senioren ZW Drenthe / NW Overijssel nodigt geïnteresseerden graag uit voor deze bijeenkomst. Leden en niet leden (beperkt aantal plaatsen beschikbaar) zijn van harte welkom. De afdeling is actief in de gemeenten: De Wolden, Meppel, Westerveld en Steenwijkerland. Bent u benieuwt kom dan naar deze bijeenkomst. Mevrouw Marja Steegenga informeert u graag nader over dit thema. Uiteraard is er ruimschoots gelegenheid om vragen te stellen.

Deze themamiddag wordt gehouden op dinsdag 19 juni 2018 van 14.00 uur tot max. 16.30 uur in Het Fletcher Hotel, Woltmeentherand 15 (aan de A32) 8332 JE Steenwijk. Aanmelden: U dient zich vooraf aan te melden, bij voorkeur per E-mail bij de secretaris, joh.logtenberg@hetnet.nl, (dit voor de catering) of stuur een briefje naar FNV Senioren ZW Drenthe / NW Overijssel, antwoordnummer 550 te 9700 WB Groningen met opgave van het aantal personen met vermelding of u wel of geen lid bent van de FNV. De toegang is gratis! (Ook voor niet leden).

Bekijk ook

Vuur en Soep met G1000 Werkplaats Bewustwording

Vuur en Soep  met G1000 Werkplaats Bewustwording De Permacultuur Tuin in Vollenhove was voor de mensen die vanaf november 2017 hebben gewerkt aan de werkplaats Bewustwording een mooie locatie om het project af te ronden. Althans in de voorbereidende fase. De organisatie G1000 heeft dit traject in gang gezet om burgers meer inspraak te geven hoe Steenwijkerland Energieneutraal  kan worden. Daaruit zijn verschillende werkplaatsen ontstaan die aan diverse onderwerpen hebben gewerkt. Het is nu aan de Gemeente Steenwijkerland om gehoor te geven aan de ingediende voorstellen en o.a. bewustwording meer aandacht te geven. Robbert Vlagsma en Marja Geerdink hebben op 6 juni tijdens de Politieke Markt in het Gemeen

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X