Home / Bedrijfsnieuws / Verhuizing FNV Spreekuurlocatie Steenwijkerland

Verhuizing FNV Spreekuurlocatie Steenwijkerland

Vakbond FNV heeft sinds de jaren 60 een vakbondsgebouw aan de Kleine Oever 2 in Meppel. Dit gebouw “Ons Huis” kent een jarenlange traditie waar kaderleden lokale en regionale activiteiten voor de FNV bouwbond en Abvakabo organiseerden. Het ledenparlement van FNV heeft in 2015 besloten te professionaliseren en betere voorzieningen dichter bij de leden te realiseren.

Daarmee worden meer activiteiten op lokaal niveau georganiseerd, wordt de bond beter zichtbaar en laagdrempeliger. In Meppel is voor een nieuwe locatie gekozen in de Heinsiusstraat. In dit nieuwe pand worden de FNV-faciliteiten in de gemeenten Meppel, De Wolden, Westerveld en Steenwijkerland geconcentreerd. FNV heeft de beschikking over de faciliteiten voor spreekuren, maar ook voor bijeenkomsten van de kaderleden van lokaal FNV, de FNV Belastingservice en de afdeling FNV Senioren. Ook medewerkers van de werkorganisatie maken gebruik van het nieuwe pand. Op 24 mei jl. heeft de verhuizing plaatsgevonden van de Kleine Oever 2 naar de Heinsiusstraat 121.
De nieuwe FNV Spreekuurlocatie is inmiddels volledig ingericht.

Om dit te vieren nodigt Lokaal FNV Zuidwest Drenthe / Noordwest Overijssel u uit om het nieuwe pand in de Heinsiusstraat 121 te bewonderen. Wij organiseren een feestje vanwege de opening. U bent van harte welkom op vrijdag 15 juni vanaf 13:30 uur. De opening wordt om 14.00 uur verricht door de manager van Lokaal FNV, mevrouw Katja Ünlütürk. Voor een rondleiding wordt gezorgd alsmede het presenteren onze activiteiten. Voor een hapje en drankje wordt uiteraard gezorgd.

Bekijk ook

Vuur en Soep met G1000 Werkplaats Bewustwording

Vuur en Soep  met G1000 Werkplaats Bewustwording De Permacultuur Tuin in Vollenhove was voor de mensen die vanaf november 2017 hebben gewerkt aan de werkplaats Bewustwording een mooie locatie om het project af te ronden. Althans in de voorbereidende fase. De organisatie G1000 heeft dit traject in gang gezet om burgers meer inspraak te geven hoe Steenwijkerland Energieneutraal  kan worden. Daaruit zijn verschillende werkplaatsen ontstaan die aan diverse onderwerpen hebben gewerkt. Het is nu aan de Gemeente Steenwijkerland om gehoor te geven aan de ingediende voorstellen en o.a. bewustwording meer aandacht te geven. Robbert Vlagsma en Marja Geerdink hebben op 6 juni tijdens de Politieke Markt in het Gemeen

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X