Home / Bedrijfsnieuws / De Smederij van Steenwijk levert CO2 neutrale rumkoffie voor vaderdag

De Smederij van Steenwijk levert CO2 neutrale rumkoffie voor vaderdag

Koffie- en Thee Winkel De Smederij van Steenwijk (hartje Vestingstad Steenwijk) introduceert een heel bijzonder vaderdagcadeau. Tres Hombres ‘Beans from the Barrel’ Rum Coffee, per zeilschip aangevoerd en gerijpt in eiken rumvaten. Resultaat: een CO2 neutrale koffiesensatie! En dus een perfect cadeau voor vaderdag.

 Al jaren verkoopt De Smederij van Steenwijk producten van de Fairtransport Foundation, die door de beroemde tweemaster Tres Hombres worden aangevoerd vanuit het Caribisch gebied. In het steeds wisselende Tres Hombres assortiment is nu tijdelijk de ‘Beans from the Barrel’ koffie opgenomen. Deze prachtige koffie wordt vanuit de Dominicaanse Republiek zeilend, dus volledig CO2 neutraal,  naar Nederland vervoerd en daar direct na aankomst ambachtelijk gebrand. Daarna rijpen de bonen twee weken in authentieke Tres Hombres Marie Galante 2017 rumvaten. Het resultaat is een smaakexplosie van krachtige koffie en het aroma van superieure rum. Een combinatie zonder weerga!

De Tres Hombres Rum Coffee is geschikt voor elke zetwijze en maakt een fantastische kop koffie, een pittige espresso of een prachtige cappuccino. Met deze koffie steunt De Smederij van Steenwijk de milieudoelstellingen van Tres Hombres en Fair Transport. De koffie wordt geleverd per 250 gram in een speciale aromaverpakking met ventiel. De bonen worden desgewenst gratis gemalen. Deze must have koffie is natuurlijk een perfect vaderdagcadeau, maar let op: hij is slechts tijdelijk verkrijgbaar dus op = op.

De Smederij van Steenwijk is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 09.30 tot 17.30 en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Foto: Zeilschip Tres Hombres laadt rum en koffie in. Foto: Fair Transport

Bekijk ook

Vuur en Soep met G1000 Werkplaats Bewustwording

Vuur en Soep  met G1000 Werkplaats Bewustwording De Permacultuur Tuin in Vollenhove was voor de mensen die vanaf november 2017 hebben gewerkt aan de werkplaats Bewustwording een mooie locatie om het project af te ronden. Althans in de voorbereidende fase. De organisatie G1000 heeft dit traject in gang gezet om burgers meer inspraak te geven hoe Steenwijkerland Energieneutraal  kan worden. Daaruit zijn verschillende werkplaatsen ontstaan die aan diverse onderwerpen hebben gewerkt. Het is nu aan de Gemeente Steenwijkerland om gehoor te geven aan de ingediende voorstellen en o.a. bewustwording meer aandacht te geven. Robbert Vlagsma en Marja Geerdink hebben op 6 juni tijdens de Politieke Markt in het Gemeen

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X