Home / Bedrijfsnieuws / Racket & Fitness Centrum Steenwijk laat mensen zweten

Racket & Fitness Centrum Steenwijk laat mensen zweten

Zweten tijdens of na het sporten klinkt heel logisch, maar toch liet Racket & Fitness Centrum Steenwijk de inwoners van Steenwijkerland op een andere manier zweten. Eigenaar Jan Willem Koopman vertelt gepassioneerd: “We wilden weer eens wat anders doen. Zo vlak voor de zomermaanden zijn mensen volop bij ons aan het sporten in ons fitnesscentrum, op de tennis- of squashbanen. Maar we wilden mensen nu laten zweten door eens flink na te laten denken in de vorm van een prijsvraag.”

De aanleiding van de prijsvraag is bubbelvoetbal. Het Racket & Fitness Centrum Steenwijk is hiermee uniek in de regio. “Bubbelvoetbal is een leuke nieuwe vinding: mensen krijgen een opblaasbare bal ‘aangetrokken’ en moeten dan in tegen elkaar een partijtje voetballen. Dit kan één op één, maar ook in teamverband. Het kan als sportief evenement, maar je ziet ook dat de minder sportievelingen zich goed vermaken. De bal om hen heen creëert die extra dimensie en geeft een ongedwongen fun factor.”.

Om kennis te maken met bubbelvoetbal schreef het Racket & Fitness Centrum Steenwijk daarom een prijsvraag uit en zocht daarvoor de samenwerking met Kreuze tanken en wassen: ‘hoeveel liter brandstof gaat er in een bubbelvoetbal?’. Gerald Meijer van Kreuze tanken en wassen was meteen enthousiast: “We willen onze klanten altijd wat extra’s geven. Daarom vinden we service en persoonlijke aandacht erg belangrijk. En als onze klant dan ook nog wat kan winnen, dan is dat toch helemaal leuk?”. Deelnemers van de prijsvraag maakten kans op een geheel verzorgd bubbelarrangement voor 10 personen. “We kregen aardig wat reacties binnen op Facebook, maar ook bij ons aan de Steenakkers vulde mensen een antwoordkaart in.”.

Onder alle inzendingen zat de inzending met 1045 liter van Wilco Ems uit Darp het dichts bij het goede antwoord van 1059,69 liter. Hij kreeg vandaag dan ook de tegoedbon voor de prijs uitgereikt door Jan Willem Koopman en Gerald Meijer. Op de vraag of het hem veel zweet heeft gekost om tot dit antwoord te komen begint Wilco hard te lachen “Het was een pure gok: binnen 10 seconde had ik dit antwoord op Facebook geplaatst.”.

Bekijk ook

Vuur en Soep met G1000 Werkplaats Bewustwording

Vuur en Soep  met G1000 Werkplaats Bewustwording De Permacultuur Tuin in Vollenhove was voor de mensen die vanaf november 2017 hebben gewerkt aan de werkplaats Bewustwording een mooie locatie om het project af te ronden. Althans in de voorbereidende fase. De organisatie G1000 heeft dit traject in gang gezet om burgers meer inspraak te geven hoe Steenwijkerland Energieneutraal  kan worden. Daaruit zijn verschillende werkplaatsen ontstaan die aan diverse onderwerpen hebben gewerkt. Het is nu aan de Gemeente Steenwijkerland om gehoor te geven aan de ingediende voorstellen en o.a. bewustwording meer aandacht te geven. Robbert Vlagsma en Marja Geerdink hebben op 6 juni tijdens de Politieke Markt in het Gemeen

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X