februari, 2018

10feb10:0015:00Agrifac OPEN DAG 10 februari 2018!10:00 - 15:00 Agrifac Machinery B.V.

Meer

Evenement details

Dit is de dag!

Op zaterdag 10 februari 2018 opent Agrifac Machinery B.V. haar deuren voor iedereen, jong en oud. Ben je ook zo benieuwd hoe onze nieuwe fabriek eruitziet na de verbouwing? Of heb je altijd al eens in een Agrifac Condor willen rijden? Mis deze kans dan niet en bezoek ons tussen 10.00 en 15.00 uur tijdens onze open dag! De koffie zal voor u klaar staan, net als allerlei leuke activiteiten, waaronder een fabriekstour door onze compleet nieuwe en duurzame fabriek.

Dit mag je niet missen!

– Bekijk de nieuwe fabriek
– De sterkste man van midden Drenthe Alex Veerbeek trekt de Agrifac Milan
– Europees Kampioen Manon Kools en haar Agrifac Interaction –
– Tractor Pulling team
– Een zelfrijdende Condor gemaakt van LEGO
– Beleef de Agrifac Condor in het veld door middel van een virtual reality bril
– Meerijden op een echte Condor
– Kids Corner
– Presentatie van de nieuwste productinnovaties en machines

Aanvullend zijn er diverse dansacts gepland, is er een kinderhoek met o.a. een springkussen voor onze kleinste bezoekers.

De wereld van Agrifac

Ondanks het feit dat de wereldbevolking naar verwachting stijgt tot 9 miljard in 2050, weten we dat er wereldwijd voldoende capaciteit is om iedereen van voedsel te voorzien. Om te voorkomen dat we meer en meer land cultiveren, moeten we in staat zijn de voedselproductie op bestaande landbouwgrond te verhogen en tegelijk onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Dat is precies waar Agrifac goed in is! Wij willen op duurzame en briljant simpele wijze onze bijdrage leveren aan de stijgende vraag naar voedsel. Tijdens de open dag laten we dat graag aan jullie allen zien.

Tijd

(Zaterdag) 10:00 - 15:00

Lokatie

Agrifac Machinery B.V.

Eesveenseweg 15 Steenwijk 8332 JA

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X