april, 2018

19aprl19:0021:00Lezing over het gebruik van19:00 - 21:00 Woonzorgcentrum Nieuw Clarenberg, Groenestraat 38 te Vollenhove.

Meer

Evenement details

Rene Barendse geeft een interactieve lezing voor iedereen die reeds medicinale cannabis gebruikt of wil gaan gebruiken voor zijn of haar aandoening, ziekte of betere gezondheid.

Steeds meer mensen worden wakker in het feit hoe heilzaam cannabis kan zijn en hoe breed het inzetbaar is tegen allerlei aandoeningen en ziekten. Met zijn achtergrond als regressie- en reïncarnatietherapeut is Rene zich ervan bewust wat cannabis lichamelijk en geestelijk kan betekenen. Tevens is Rene ervaringsdeskundige met cannabis en zenuwpijnen.

De lezing duurt ongeveer een uur qua spreektijd. Er is tussentijds voldoende gelegenheid om persoonlijke vragen van geïnteresseerden te beantwoorden. Rene wil anderen helpen in hun zoektocht naar een betere gezondheid.

Voor het bijwonen van deze avond wordt een donatie gevraagd voor Stichting VMO. Kijk voor meer informatie op www.vergelijkingmedicinaleolie.org.

De lezing wordt gehouden in de Multifunctionele Ruimte, op de eerste verdieping van Woonzorgcentrum Nieuw Clarenberg, Groenestraat 38 te Vollenhove.

Aanmelding is gewenst, gezien de verwachte belangstelling.
U kunt zich opgeven door op de link hieronder te klikken!

Tijd

(Donderdag) 19:00 - 21:00

Lokatie

Woonzorgcentrum Nieuw Clarenberg, Groenestraat 38 te Vollenhove.

Woonzorgcentrum Nieuw Clarenberg, Groenestraat 38 te Vollenhove.

Evenement georganiseerd door

Stichting Transition Town Vollenhove

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X