augustus, 2018

04aug09:0019:00stichting SteenwiekertoornrunEen feestdag voor mensen met een beperking09:00 - 19:00 Steenwijk, Overijssel, Netherlands

Meer

Evenement details

Steenwiekertoornrun: Wi’j goan d’r weer veur.
Op zaterdag 4 augustus 2018 vindt voor de tiende keer de ‘Steenwiekertoornrun’ plaats. Tijdens deze tocht gaan mensen met een beperking mee als passagier in een zijspan, achterop een trike of in een cabrio.

Kilometers lange stoet
Deze tocht, georganiseerd door Stichting Steenwiekertoornrun, bezorgt de deelnemers een onvergetelijke dag. De kilometers lange stoet gaat door de mooiste gebieden en over de mooiste weggetjes die Steenwijkerland en haar buurgemeenten rijk zijn.

‘Geweldig om te zien dat iedereen hier blij van wordt’
Om 09.30 uur verricht burgemeester Rob Bats de opening bij Rabo Theater De Meenthe.
Vanwege het jubileumjaar zal de Steenwiekertoornrun dit jaar nog feestelijker uitpakken. Hoe we de dag exact gaan invullen houden we nog even geheim, maar uiteraard gaan we weer een ronde door onze prachtige gemeente maken en even een kijkje nemen bij onze mooie buurgemeenten.
Na de officiële opening vertrekt de stoet om 10.00 uur.

Rontie omme de toorn
Tijdens de tocht wordt de inwendige mens niet vergeten. De lunch vindt plaats bij Smithy’s Palace in Eesveen, terwijl de deelnemers door de Maargies Hoeve in Kallenkote een ijsje krijgen aangeboden. Tegen 16.30 uur gaat de stoet door het centrum van Steenwijk, het begin van het traditionele ‘rontie omme de toorn’. Vervolgens vindt het eindfeest plaats bij v.v. d’Olde Veste ’54. Gedurende de gehele dag zal live muziek een grote rol spelen.

Informatie
Meer informatie over de Stichting Steenwiekertoornrun en de route is te vinden op:
www.steenwiekertoornrun.nl

Tijd

(Zaterdag) 09:00 - 19:00

Lokatie

Steenwijk, Overijssel, Netherlands

Steenwijk

Evenement georganiseerd door

stichting Steenwiekertoorn

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X