februari, 2018

24feb10:0012:30Workshop 3D-printen met Tinkercad10:00 - 12:30 Bibliotheek Kop van Overijssel/ Steenwijk

Meer

Evenement details

3D-printen ingewikkeld? Alleen voor de jeugd, techneuten en/of bedrijven? Niet is minder waar, iedereen kan het leren. Met 3D-printen is enorm veel mogelijk. Kom naar deze workshop, ontdek de mogelijkheden en probeer het gewoon eens uit.

In Bibliotheek Steenwijk, wordt beneden in het KennisLab op zaterdag 24 februari een workshop 3D-printen gegeven. Met het relatief eenvoudige online 3D-tekenprogramma Tinkercad gaat u een eigen 3D-print maken. In deze workshop vertellen we kort iets over de mogelijkheden van het 3D-printen, leer je een eenvoudig 3D-model in Tinkercad te maken en natuurlijk de 3D-printer te bedienen. Er is vrijheid om een eigen model te ontwerpen of u volgt de klassikale instructie om tot een eindproduct te komen. Het 3D-model dat u in deze workshop ontwerpt, wordt uitgeprint. Afhankelijk van de printtijd gebeurt dit in de workshop en anders op een nader te bepalen moment.

Iedereen vanaf 16 jaar en met enige computerervaring is welkom. Wegens een beperkt aantal beschikbare plaatsen is opgave vooraf noodzakelijk. Opgeven kan in Bibliotheek Steenwijk of via onderstaand formulier.

Kosten: Bibliotheekleden € 10,- | niet-leden € 12,50 (incl. materiaalkosten).

Tijd

(Zaterdag) 10:00 - 12:30

Lokatie

Bibliotheek Kop van Overijssel/ Steenwijk

meppelerweg 47a Steenwijk 8331 CS

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X