april, 2018

12aprl19:3023:00ZME Workshop Timemanagement19:30 - 23:00 Eet- en pannenkoekboerderij Steenwijk

Meer

Evenement details

Vraag je je onderstaande wel eens af?
Hoe deel ik mijn dag beter in en hoe hou ik me er aan?
Hoe voorkom ik dat ik de hele dag achter de feiten aanhol?
Wat doe ik met het constant moeten schakelen tussen allerlei zaken?

Meld je dan aan voor de ZME workshop
“Timemanagement in een notendop”

Als ondernemer of ZZP’er heb je de verantwoordelijkheid voor je eigen bedrijf. Je hebt te maken met veel verschillende werkzaamheden waar je zorg voor moet dragen. Dat kan gaan om marketing, administratie of bijvoorbeeld werk voor klanten. Een veel gehoorde uitspraak is dan ook dat je als ondernemer 24 uur per dag met je werk bezig bent. Het ondernemerschap kan daardoor soms een behoorlijk last zijn. Het valt dan misschien niet mee om de balans tussen werk en privé goed te managen. Je hebt genoeg van die constante tijdsdruk. Je wilt het gevoel hebben dat je voor de feiten uitloopt in plaats van er hijgend achteraan te hollen. Of je wilt gewoon eens zonder schuldgevoel iets leuks doen. Dat kan, maar het gaat niet vanzelf!

Bedrijfskundige en professional organizer Anke Algera van Brisk Advies geeft speciaal voor ZME Netwerk de workshop “Timemanagement in een notendop”
Hier leer je je tijd zo in te delen dat je optimaal profiteert van de voordelen die het zelfstandig ondernemerschap biedt, zonder in de valkuilen te trappen.

Meer info en aanmelden: https://bit.ly/2I29DIX

**********
Ben je geen lid van het ZME Netwerk? Geen probleem! Ook dan ben je welkom om een keer aan te schuiven en kennis te maken.
**********

Tijd

(Donderdag) 19:30 - 23:00

Lokatie

Eet- en pannenkoekboerderij Steenwijk

Meppelerweg 89 Steenwijk 8331 CV

Evenement georganiseerd door

ZME-netwerk

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu

X
X