Home / Wat is ‘Kop in Beweging’

Wat is ‘Kop in Beweging’

Kop in Beweging: De beste mix van service-tv en regionieuws

In de Kop is een nieuwe samenwerking tussen RTV Slos en DB Promotie. Beide partijen willen zich er voor in zetten om regionaal nieuws en actualiteiten brengen op een zo’n breed mogelijk gebied. Via televisie, internet en in gedrukte vorm kan al het nieuws op verschillende manieren gebracht worden bij de consument.

Dat er behoefte is aan het regionale nieuws blijkt uit de vele reacties die zowel RTV Slos als DB Promotie krijgen op hun werk tot nu toe. Zo wordt Service TV door velen nog steeds en dagelijks goed bekeken en wordt de site www.indekop.nl van DB Promotie dagelijks door velen bezocht.

Beide partijen hebben elkaar gevonden in een nieuwe samenwerking en willen hun nieuwsgaring koppelen en het via tv, internet en gedrukte vorm naar de consument brengen. Voor adverteerders een leuke mogelijkheid om hun product via diverse kanalen onder de aandacht te brengen en niet afhankelijk te zijn van een éénmalig geplaatste advertentie. Koppelen en de kracht van herhaling is hier het toverwoord.

 

Kop in Beweging

Kop in Beweging

mob-menu